OVER DE KOE

De Koe is een begrip in Lloret, daarover hoeven we niet moeilijk te doen. Kan ook niet anders als je al meer dan 25 jaar de lekkerste snacks serveert.

Snackbar De Koe dateert van 1996 en heeft altijd gezeten op de plek waar we nu nog steeds gevestigd zijn: in de Carrer Santa Cristina, tussen de clubs Moëf Gaga en Bumpers. Lekker in het centrum, snel bereikbaar als je tussendoor even wat wilt eten.
De Koe is altijd in Nederlandse handen geweest, en is sinds 2020 met Eric en Nikita toe aan de vierde eigenaar. Dat was natuurlijk een jaar om snel te vergeten, maar zelfs toen merkten we goed hoe leuk De Koe is...!

1996 - 2023

De Koe bestaat in 2023 maar liefst 27 jaar! In al die jaren heeft de leukste snackbar in Lloret de Mar heel veel mensen plezier opgeleverd.

Maar laten we ook nog even een kijkje nemen in de historie van De Koe, al is er door de jaren heen niet heel veel beeldmateriaal bewaard gebleven.  We hebben in ieder geval de leukste foto's even op een rijtje gezet, en die geven een aardig beeld van de ontwikkeling die De Koe heeft doorgemaakt. Eerst zelfs nog een barretje, waar je gewoon binnen kon zitten, naar nu een echte snackbar. Maar één ding is al die jaren hetzelfde gebleven: de Hollandse gezelligheid die je in Lloret alleen bij De Koe kunt vinden!