DE ZOMER VAN JE LEVEN BIJ DE KOE!!

Wil jij van 2022 de zomer van je leven maken? Kom dan gezellig naar Lloret de Mar om bij ons te werken in Patathuis De Koe.
We hebben mensen nodig in de maanden juni, juli en augustus, waarbij je voor minimaal vier weken naar Lloret komt. Maximaal kun je acht weken blijven, maar dat is in de praktijk wel een klus gebleken. Werken, strand & feesten vraagt veel van je, houd daar rekening mee.
Bij De Koe regelen wij natuurlijk onderdak voor je. We beschikken over een mooi appartement in hartje Lloret, op nog geen 400 meter van het strand. De kosten daarvoor worden verrekend met je salaris.

We zoeken bij voorkeur mensen die al ervaring hebben in een snackbar of in ieder geval in de horeca. Je weet van aanpakken, want dat is op de drukke tijden echt nodig. Verder ben je natuurlijk vrolijk en gezellig en een leuk visitekaartje voor De Koe, en kan je goed in een team werken. Dat laatste is heel belangrijk, omdat je ook nog eens woont met je collega's.

We werken afwisselend in dagdienst en nachtdienst, en je hebt één vrije dag per week - wel mits de situatie dat toelaat. Voor je werk of daarna heb je nog tijd om te genieten van alles wat Lloret biedt: het strand, de clubs, de zon.

Heb je interesse, ben je 18 jaar of ouder en weet je van aanpakken? Aarzel dan niet en stuur een mailtje met je gegevens en een kort cv naar info@dekoelloretdemar.com